Την Κυριακή 19/05/2019 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην Σιάτιστα, στη περιοχή 'Χώρα', από τις πρωινές ώρες έως τις απογευματινές ώρες, λόγο εργασιών στο δίκτυο.

 

Στο πλαίσιο των καταγραφών των υδρομέτρων της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου γίνονται μετρήσεις και στις παροχές κήπων και φυτειών.

Η διαδικασία αφορά όλους τους πολίτες και δεν γίνεται στοχευμένα.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των υδρομέτρων να διευκολύνουν την διαδικασία και όσοι από αυτούς δεν είχαν δηλώσει τα υδρόμετρά τους παρακαλούνται να τα δηλώσουν άμεσα στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου στη Νεάπολη.

Τηλ επικοινωνίας 2468 0 23180

 

Η ΔΕΥΑ Βοΐου σαν ένας οργανισμός που σκέπτεται, δρα και εργάζεται για το νερό τιμώντας την σημερινή ημέρα 22η Μαρτίου ως παγκόσμια ημέρα νερού αναδεικνύει την σημασία του νερού που μαζί με το οξυγόνο είναι τα πολυτιμότερα αγαθά για τον άνθρωπο

Η έλλειψή του, η κατασπατάλησή του και αυξανόμενη ζήτηση του, αποτελούν προβλήματα με επιπτώσεις στην κοινωνία, στην οικονομία και στην καθημερινή μας ζωή, για αυτό η σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων  και η προστασία του υδατικού συστήματος είναι υπόθεση όλων.

Ένας κόσμος χωρίς νερό θα ήταν ένας κόσμος χωρίς ζωή.

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ

Δελλής Απόστολος

 

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου

 

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων την περίοδο του χειμώνα, εμφανίζεται μεγάλος αριθμός βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης. Κατά την περσινή περίοδο αντιμετωπίστηκαν πάνω από 1000 βλάβες σε όλο το δίκτυο από τον Μπούρινο μέχρι τον Πεντάλοφο. Παρακαλούμε τους πολίτες σε περίπτωση εμφάνισης βλάβης, να επικοινωνούν είτε τηλεφωνικά στο 2468023180, είτε με e-mail στο deyaboiou@gamail.com και να την αναφέρουν, ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα από την υπηρεσία. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και Μ.Μ.Ε., μόνο καθυστέρηση προκαλούν και άσκοπο παιχνίδι εντυπώσεων.